Книга за гости

Ще се радвам да оставите тук вашите мнения, отзиви и препоръки. Благодаря! 🙂

Оставете ново мнение в книгата за гости

 
 
 
 
 
 
 
18 entries.
Мария Н. Мария Н. from Мадрид
Искам да изкажа своята благодарност на Бори, че ми помогна да видя основните проблеми за които не подозирах. Виждах само последствията от тези проблеми. Тя също ми даде техники, които започнаха да дават резултати. Бори е много чувствителен и деликатен специалист, не се страхувах да й разкажа за своите тайни преживявания. Сега знам проблемите си и накъде трябва да вървя. Благодаря ви много! :))
К.Т. К.Т. from Варна
Много неща се откриха пред мен, погледнах на някои от друга страна. Много ефективна консултация. Ще продължа да работя в тази посока. Хубавите неща стават бавно, но това не ме притеснява. Благодаря ти много Бори!
Калоян Д. Калоян Д.
Благодаря ви много за консултацията, открих за себе си важни пунктове, по които трябва да работя.
Петя Васева Петя Васева
Харесаха ми консултациите за работа с чувства. Препоръчвам на хората, които не могат да разберат своите желания и чувства, да се обърнат за съвет към Бори Семерджиева.
Калина Калина
Много съм благодарна на Бори за помощта и подкрепата. Радвам се, че избрах този специалист и не сбърках. Лесно се общува, усеща се професионализъм и в същото време отзивчивост и съпричастност. Харесва ми, че разрешаваме всеки проблем по малко, стъпка по стъпка, неусетно. Благодарение на съвместната старателна работа ме напуснаха много години негодувание и гняв към родителите. Препоръчвам го на всички, които имат психологически проблеми и на тези, които просто искат да разберат себе си. Много ти благодаря, Бори!
М. Трифонова М. Трифонова
Бори е прекрасен специалист. Тя ми помогна да се справя с трудни взаимоотношения с родителите си и да се пренастроя към по-положителен стандарт на живот. Много е приятно да работиш с нея. Тя е човек, който ти ти помага да вървиш по своя труден път.
Надя Иванова Надя Иванова from Русе
Бори благодаря за всичко !!! Благодарение на вас успях да осъзная много проблеми и конфликти в себе си! Благодаря ви, че влязохте в моята позиция и ми помогнахте от все сърце! Благодаря ви за всички съвети, които давате, за вашата подкрепа! Бог да ви благослови!
И. К. И. К.
Благодаря!
Петя К. Петя К.
Вероятно най-важното за мен беше да разбера, че това, което преживявам е нормално. Затова искам да Ви благодаря изключително много за подкрепата.
Иван Иван
Работихме с Бори няколко пъти по Skype, а вчера се срещнахме лично. Доволен съм! След първата консултация имаше значителен напредък към по-добро. Благодаря!
Nina Nina
Izkluchitelno priqtno e da se raboti s Vas! Radvam se, che imate guvkavo rabotno vreme i vupreki golqmata chasova razlika uspqvame da realizirame sreshtite si. Za bulgarite v chujbina e mnogo vajno terapevtut da e sushto bulgarin i az goreshto vi preporuchvam. Jelaq Vi uspeh! Blagodarq! Izvinete, che nqmam kirilica.
Красимир Дюлгеров Красимир Дюлгеров from София
Внука ми благодарение на терапията която му приложихте успя най-после да започне отново да рисува.
Десислава Атанасова Десислава Атанасова
Благодаря Ви. Препоръчахме Ви на наши приятели, които имат същия проблем.
Стеф Стеф
Изключително голям професионалист каквото и да кажа ще е малко.Радвам се че има хора като вас с чувство за отговорност към работата си.
Петър Петър
Много съм доволен от консултациите които ми дадохте. Вече мога да живея по спокойно. Още веднъж Ви благодаря.
МАГДАЛЕНА БЕЛУХОВА МАГДАЛЕНА БЕЛУХОВА
БЛАГОДАРЯ НА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ,ЗА ТОВА ЧЕ СЪЗДАДЕ ДЕЦА КАТО ВАС…. И МОИТЕ !СТРАХОТНО ЧУВСТВО НА СИМПАТИЯ,УВАЖЕНИЕ И ВЪзХИЩЕНИЕ!Бъдете здрава винаги като на снимката! учител по химия и биология с първа ПКС ,с 26 год стаж работил 7 години преди това като селски лекар /мед. фелдшер/- от ВЕЛИНГРАД-37 год.щастливо семейна ,майка на две прекрасни дъщери и на три внука-"на баба".
Жасмина Жасмина
Прочетох материала за прошката и много ми хареса достъпния Ви стил, това че човек сам би могъл да се справи с проблема си следвайки стъпка по стъпка съвета Ви. Сигурно е удоволствие да се общува с Вас. Успех!
Natalie Becker Natalie Becker
Jelaja vi mnogo uspeh! Zanimavam se s detska psychologia v Germania i malkoto koeto prochetoh pri vas mnogo me udovletvori. Balgaria ima nujda ot hora kato vas.